Dragii nostri,

Ca urmare a situatiei generale speciale in care ne aflam din cauza pandemiei cu COVID-19, societatea noastra doreste sa va informeze ca isi va suspenda temporar activitatea pe perioada starii de urgenta declarata la nivel oficial si cu posibilitatea de prelungire a acestei perioade pentru siguranta clientilor si a tuturor angajatilor nostri.

Facem eforturi sustinute sa onoram toate comenzile clientilor in conformitate cu noile proceduri recomandate pentru siguranta dvs. si a echipei noastre, de aceea va incurajam sa plasati comenzile online si sa optati pentru plata cu cardul si livrare la domiciliu, pentru a diminua cat mai mult cu putinta contactul fizic cu agentii firmei.

In aceasta perioada ne puteti contacta la numerele de telefon:

Katy Popovici - 0721.32.32.03

Doinita Patrascanu - 0724.283.077

Ramona Pop - 0737.014.758

sau la adresele de email:

Va multumim pentru intelegere!


Galeria de Insigne Pewter / basorelief

Insigne Pewter / basorelief 

Basorelief reprezinta un gen de sculptura cu doua dimensiuni (sub forma de placa) în care a treia dimensiune spatiala este sugerata prin modelarea trecerilor rotunjite de la contur la fundal, dar nu desprins. Matritele pe care le executam sunt lucrate computerizat si sunt utilizate pentru imprimarea in basorelief pentru obiecte de serie, cum ar fi: embleme, insigne, medalii, timbru sec, obiecte gravate etc.


Ai o intrebare? Scrie-ne.
Numele tau:
Prenumele tau:
Telefon tau:
Email-ul tau:
Mesaj:
Antispam:

Click aici pentru refresh