Dragii nostri,

Ca urmare a situatiei generale speciale in care ne aflam din cauza pandemiei cu COVID-19, societatea noastra doreste sa va informeze ca isi va suspenda temporar activitatea pe perioada starii de urgenta declarata la nivel oficial si cu posibilitatea de prelungire a acestei perioade pentru siguranta clientilor si a tuturor angajatilor nostri.

Facem eforturi sustinute sa onoram toate comenzile clientilor in conformitate cu noile proceduri recomandate pentru siguranta dvs. si a echipei noastre, de aceea va incurajam sa plasati comenzile online si sa optati pentru plata cu cardul si livrare la domiciliu, pentru a diminua cat mai mult cu putinta contactul fizic cu agentii firmei.

In aceasta perioada ne puteti contacta la numerele de telefon:

Katy Popovici - 0721.32.32.03

Doinita Patrascanu - 0724.283.077

Ramona Pop - 0737.014.758

sau la adresele de email:

Va multumim pentru intelegere!


Galeria de Insigne Printate / serigrafiate

Insigne Printate / serigrafiateAlege insignele noastre printate digital direct pe metal atunci cand vrei sa reproduci pe o insigna o fotografie sau detalii fine cu nuante de culori. Folosind o grosime a metalului de 0.8 mm si cea mai noua tehnologie computerizata de tiparire cu laser, fiecare design este reprodus direct pe alama sau dural, la final aplicandu-se o pelicula fina de rasina epoxidica pentru a proteja imaginea.
 

Este usor de recunoscut o insigna printata pentru ca nu se gasesc elementele metalice separatorii intre culori. De asemenea avem doua feluri de printare:
 

  • Printare Offset
  • Printare Silkscreen
     

Printarea Offset este numita si printare in 4 culori, (Yellow/ Magenta/ Cyan & Black), sau 5 daca este si o margine metalica, a 5-a culoarea fiind alb pentru fundal.
Printarea se poate face pe 4 materiale diferite:
 

  • Alama placata cu aur sau nichel
  • Alama fara nici un fel de placare
  • Otel fara placare
  • Aluminiu fara placare


Material: 4 materiale diferite la alegere
Culori: CMYK + Pantone
Mod de realizare: Printare
Proces de productie: Pregatire pelicule pentru fiecare culoare -> Printare culori (cate o culoare pe rand) -> Coacere la temperatura de 160 grade C (coacere pentru fiecare culoare printata in parte) -> Taiere exterioara -> Lipire ->Aranjare inainte de placare -> Galvanizare daca este necesar -> Acoperire epoxidica daca este necesar -> Ambalare

 
Pentru mai multe exemple vizualizati Galeria de Insigne - Printate / serigrafiate
Ai o intrebare? Scrie-ne.
Numele tau:
Prenumele tau:
Telefon tau:
Email-ul tau:
Mesaj:
Antispam:

Click aici pentru refresh