Dragii nostri,

Ca urmare a situatiei generale speciale in care ne aflam din cauza pandemiei cu COVID-19, societatea noastra doreste sa va informeze ca isi va suspenda temporar activitatea pe perioada starii de urgenta declarata la nivel oficial si cu posibilitatea de prelungire a acestei perioade pentru siguranta clientilor si a tuturor angajatilor nostri.

Facem eforturi sustinute sa onoram toate comenzile clientilor in conformitate cu noile proceduri recomandate pentru siguranta dvs. si a echipei noastre, de aceea va incurajam sa plasati comenzile online si sa optati pentru plata cu cardul si livrare la domiciliu, pentru a diminua cat mai mult cu putinta contactul fizic cu agentii firmei.

In aceasta perioada ne puteti contacta la numerele de telefon:

Katy Popovici - 0721.32.32.03

Doinita Patrascanu - 0724.283.077

Ramona Pop - 0737.014.758

sau la adresele de email:

Va multumim pentru intelegere!


Galeria de Medalii Medalii militare

Medalii Medalii militareEmailul lichid stantat in fier arata la fel ca cel stantat in cupru, deoarece procedeele de obtinere sunt asemanatoare, insa pretul celui dintai este mai mic datorita faptului ca fierul in sine este mai ieftin decat cuprul si necesita mai putin timp pentru lustruit si galvanizare.

Pentru a sesiza diferenta dintre email lichid stantat in fier si cel stantat in cupru, iata doua sfaturi:

  • Folositi un magnet! Daca insigna va fi atrasa, inseamna ca aceasta este din emai lichid stantat in fier. Daca nu, inseamna ca este din email lichid stantat in cupru. Cea mai simpla metoda, de altfel.
  • Verificati suprafata insignei! Daca este dura, insigna este din email lichid stantat in fier. Daca suprafata este lucioasa, insigna este din email lichid stantat in cupru.

 

Material: Fier
Culori: Gama Pantone + Culori Transparente (vezi mai jos)
Mod de realizare: Stantare
Proces de productie: Gravura -> Stantare -> Taiere exterioara ->Lipire ->Galvanizare -> Umplere culoare -> Coacere la temperatura de 160 grade -> Epoxidice de acoperire daca este nevoie -> Ambalare
Pentru mai multe exemple vizualizati Galeria de Medalii - Medalii militare
Ai o intrebare? Scrie-ne.
Numele tau:
Prenumele tau:
Telefon tau:
Email-ul tau:
Mesaj:
Antispam:

Click aici pentru refresh