Dragii nostri,

Ca urmare a situatiei generale speciale in care ne aflam din cauza pandemiei cu COVID-19, societatea noastra doreste sa va informeze ca isi va suspenda temporar activitatea pe perioada starii de urgenta declarata la nivel oficial si cu posibilitatea de prelungire a acestei perioade pentru siguranta clientilor si a tuturor angajatilor nostri.

Facem eforturi sustinute sa onoram toate comenzile clientilor in conformitate cu noile proceduri recomandate pentru siguranta dvs. si a echipei noastre, de aceea va incurajam sa plasati comenzile online si sa optati pentru plata cu cardul si livrare la domiciliu, pentru a diminua cat mai mult cu putinta contactul fizic cu agentii firmei.

In aceasta perioada ne puteti contacta la numerele de telefon:

Katy Popovici - 0721.32.32.03

Doinita Patrascanu - 0724.283.077

Ramona Pop - 0737.014.758

sau la adresele de email:

Va multumim pentru intelegere!


Email lichidTarifele sunt de obicei mai ieftine decat in cazul folosirii emailului solid sau a imitatiei de email solid. De asemenea, este un material ideal pentru design 3D cubic sau modele care necesita detalii sofisticate. Toate insignele produse de noi sunt lustruite inainte de colorare, astfel, partile metalice devenind stralucitoare.

Material: Cupru sau alama
Culori: Gama Pantone + Culori Transparente (vezi mai jos)
Mod de realizare: Stantare/Presare
Proces de productie: Gravura -> Stantare -> Taiere exterioara ->Lipire -> Lustruire -> Aranjare inainte de placare -> Galvanizare ->Umplere culoare -> Coacere la temperatura de 160 grade -> Epoxidice de acoperire daca este nevoie -> Ambalare
Pentru mai multe exemple vizualizati Galeria de Insigne - Email lichid
Ai o intrebare? Scrie-ne.
Numele tau:
Prenumele tau:
Telefon tau:
Email-ul tau:
Mesaj:
Antispam:

Click aici pentru refresh