Dragii nostri,

Ca urmare a situatiei generale speciale in care ne aflam din cauza pandemiei cu COVID-19, societatea noastra doreste sa va informeze ca isi va suspenda temporar activitatea pe perioada starii de urgenta declarata la nivel oficial si cu posibilitatea de prelungire a acestei perioade pentru siguranta clientilor si a tuturor angajatilor nostri.

Facem eforturi sustinute sa onoram toate comenzile clientilor in conformitate cu noile proceduri recomandate pentru siguranta dvs. si a echipei noastre, de aceea va incurajam sa plasati comenzile online si sa optati pentru plata cu cardul si livrare la domiciliu, pentru a diminua cat mai mult cu putinta contactul fizic cu agentii firmei.

In aceasta perioada ne puteti contacta la numerele de telefon:

Katy Popovici - 0721.32.32.03

Doinita Patrascanu - 0724.283.077

Ramona Pop - 0737.014.758

sau la adresele de email:

Va multumim pentru intelegere!


Email solidEmailul solid este materialul cel mai des folosit pentru ecusoane, culorile putand fi conservate 100 de ani, fara a se schimba. Toate culorile sunt fabricate din minereuri importate din Japonia si transformate în pudra înainte de colorare. De asemenea, culorile pictate pe insigne se obtin prin expunerea la o temperatura de 800 grade Celsius pentru a se topi, iar apoi raci la temperatura normala.

De obicei, topim câte o culoare pe rand, pentru a nu amesteca in vreun fel culorile. Nu exista inlocuitor pentru clasicul aspect al insignelor realizate prin procedeul Email Solid. Fiecare insigna este slefuita manual pentru a-i conferi o stralucire de briliant si o suprafata neteda.

Emailul solid este cel mai scump, fata de celelalte materiale, datorita procedurilor complicate, nevoii de aptitudini sofisticate si datorita faptului ca este consumator de timp în productie.

Material: Cupru
Culori: Gama Culori (vezi mai jos)
Mod de realizare: Stantare (presare)
Pentru mai multe exemple vizualizati Galeria de Insigne - Email solid
Ai o intrebare? Scrie-ne.
Numele tau:
Prenumele tau:
Telefon tau:
Email-ul tau:
Mesaj:
Antispam:

Click aici pentru refresh