Dragii nostri,

Ca urmare a situatiei generale speciale in care ne aflam din cauza pandemiei cu COVID-19, societatea noastra doreste sa va informeze ca isi va suspenda temporar activitatea pe perioada starii de urgenta declarata la nivel oficial si cu posibilitatea de prelungire a acestei perioade pentru siguranta clientilor si a tuturor angajatilor nostri.

Facem eforturi sustinute sa onoram toate comenzile clientilor in conformitate cu noile proceduri recomandate pentru siguranta dvs. si a echipei noastre, de aceea va incurajam sa plasati comenzile online si sa optati pentru plata cu cardul si livrare la domiciliu, pentru a diminua cat mai mult cu putinta contactul fizic cu agentii firmei.

In aceasta perioada ne puteti contacta la numerele de telefon:

Katy Popovici - 0721.32.32.03

Doinita Patrascanu - 0724.283.077

Ramona Pop - 0737.014.758

sau la adresele de email:

Va multumim pentru intelegere!


Imitatie email solidImitatia de email solid a fost inventata la inceputul anilor 1990. A inlocuit de multe ori insignele din email solid, datorita similitudinii dintre materiale, costurile reduse, timpul de livrare rapid si posibilitatea de a alege mai multe culori. Clientii lauda intotdeauna insignele noastre realizate din imitatie din email solid deoarece sunt foarte bine lucrate si stralucitoare. Le veti pastra in suflet ca pe propriile bijuterii. In ciuda similitudinii dintre imitatia de email solid si emailul solid propriu-zis, se poate face diferenta usor intre cele doua materiale cu ajutorul unui cutit ascutit. In cazul in care varful cutitului intra in culoare, inseamna ca insigna este realizata din imitatie de email solid, iar daca varful nu intra in culoare, inseamna ca insigna este realizata din email solid.

Material: Cupru, Alama
Culori: Culori Pantone + Gama Culori Transparente (vezi mai jos)
Mod de realizare: Stantare
Proces de productie: Gravura -> Stantare -> Taiere exterioara -> Umplere culoare -> Coacere la temperatura de 80 -100 grade -> Slefuire -> Lustruire ->Lipire -> Galvanizare -> Ambalare
Pentru mai multe exemple vizualizati Galeria de Insigne - Imitatie email solid
Ai o intrebare? Scrie-ne.
Numele tau:
Prenumele tau:
Telefon tau:
Email-ul tau:
Mesaj:
Antispam:

Click aici pentru refresh