Dragii nostri,

Ca urmare a situatiei generale speciale in care ne aflam din cauza pandemiei cu COVID-19, societatea noastra doreste sa va informeze ca isi va suspenda temporar activitatea pe perioada starii de urgenta declarata la nivel oficial si cu posibilitatea de prelungire a acestei perioade pentru siguranta clientilor si a tuturor angajatilor nostri.

Facem eforturi sustinute sa onoram toate comenzile clientilor in conformitate cu noile proceduri recomandate pentru siguranta dvs. si a echipei noastre, de aceea va incurajam sa plasati comenzile online si sa optati pentru plata cu cardul si livrare la domiciliu, pentru a diminua cat mai mult cu putinta contactul fizic cu agentii firmei.

In aceasta perioada ne puteti contacta la numerele de telefon:

Katy Popovici - 0721.32.32.03

Doinita Patrascanu - 0724.283.077

Ramona Pop - 0737.014.758

sau la adresele de email:

Va multumim pentru intelegere!


StantatePentru imaginea sofisticata a unei insigne, in intregime din metal, procedeul de stantare ofera detalii perfecte, in locul culorilor, partile in relief sunt slefuite oglinda, iar zonele sapate sunt sablate, satinate sau mate ori cu efect de patina timpului, aplicandu-se la sfarsit acoperirea.

Material: Cupru, alama
Culoare: Culoarea materialului ales
Mod de realizare: Stantare
Proces de productie: Gravura -> Stantare -> Taiere exterioara -> Lipire -> Lipire -> Aranjare inainte de placare -> Galvanizare -> Ambalare.
Pentru mai multe exemple vizualizati Galeria de Insigne - Stantate
Ai o intrebare? Scrie-ne.
Numele tau:
Prenumele tau:
Telefon tau:
Email-ul tau:
Mesaj:
Antispam:

Click aici pentru refresh