Dragii nostri,

Ca urmare a situatiei generale speciale in care ne aflam din cauza pandemiei cu COVID-19, societatea noastra doreste sa va informeze ca isi va suspenda temporar activitatea pe perioada starii de urgenta declarata la nivel oficial si cu posibilitatea de prelungire a acestei perioade pentru siguranta clientilor si a tuturor angajatilor nostri.

Facem eforturi sustinute sa onoram toate comenzile clientilor in conformitate cu noile proceduri recomandate pentru siguranta dvs. si a echipei noastre, de aceea va incurajam sa plasati comenzile online si sa optati pentru plata cu cardul si livrare la domiciliu, pentru a diminua cat mai mult cu putinta contactul fizic cu agentii firmei.

In aceasta perioada ne puteti contacta la numerele de telefon:

Katy Popovici - 0721.32.32.03

Doinita Patrascanu - 0724.283.077

Ramona Pop - 0737.014.758

sau la adresele de email:

Va multumim pentru intelegere!

Galeria de Trofee corporate Trofee corporate

Trofee corporate Trofee corporate Performanta profesionala si relatiile de afaceri de calitate, pot fi recompensate si apreciate prin oferirea de trofee corporate colaboratorilor si nu numai.

Bograve Advertising va prezinta o gama diversificata de trofee corporate, potrivite pentru a va exprima recunostinta si aprecierea fata de partenerii de afaceri intr-un mod elegant si profesional.

Bograve Advertising propune numeroase modele de decoratiuni militare personalizabile. Veti gasi in colectia noastra decoratiuni militare potrivite oricarui tip de eveniment, realizate prin intermediul celor mai noi tehnologii din domeniu.

Bograve Advertising comercializeaza decoratiuni militare ce se preteaza evenimentelor de inalta clasa.

Fiecare decoratiune executata poate satisface cele mai pretentioase si exigente gusturi, fiind ideale pentru orice eveniment de mare anvergura.

Pentru ca meritul unei decoratiuni militare este unul deosebit, noi folosim in confectionarea acestora, materiale de cea mai buna calitate menite sa accentueze simbolistica, si de aceea lucram cu profesionisti dedicati si folosim o tehnologie performanta pentru a-i oferi clientului dumneavoastra o distinctie pe masura.


Ai o intrebare? Scrie-ne.
Numele tau:
Prenumele tau:
Telefon tau:
Email-ul tau:
Mesaj:
Antispam:

Click aici pentru refresh