Dragii nostri,

Ca urmare a situatiei generale speciale in care ne aflam din cauza pandemiei cu COVID-19, societatea noastra doreste sa va informeze ca isi va suspenda temporar activitatea pe perioada starii de urgenta declarata la nivel oficial si cu posibilitatea de prelungire a acestei perioade pentru siguranta clientilor si a tuturor angajatilor nostri.

Facem eforturi sustinute sa onoram toate comenzile clientilor in conformitate cu noile proceduri recomandate pentru siguranta dvs. si a echipei noastre, de aceea va incurajam sa plasati comenzile online si sa optati pentru plata cu cardul si livrare la domiciliu, pentru a diminua cat mai mult cu putinta contactul fizic cu agentii firmei.

In aceasta perioada ne puteti contacta la numerele de telefon:

Katy Popovici - 0721.32.32.03

Doinita Patrascanu - 0724.283.077

Ramona Pop - 0737.014.758

sau la adresele de email:

Va multumim pentru intelegere!

Galeria de Trofee sportive Trofee sportive

Trofee sportive Trofee sportive 

Bograve Advertising propune numeroase modele de trofee sportive personalizabile. Veti gasi in colectia noastra trofee sportive potrivite oricarui tip de competitie sau concurs.

Performanta merita premiata, iar pentru asta noi suntem aici sa va ajutam.


BOGRAVE Advertising produce o gama variata de trofee ce vin in sprijinul dumneavoastra pentru a recunoasterea valorii clientilor, acordandu-le astfel aprecierea realizarilor de care au dat dovada.

Pentru ca lupta pentru un trofeu este apriga, noi folosim in confectionarea trofeelor materiale de cea mai buna calitate menite sa accentueze


simbolistica trofeului castigat, de aceea lucram cu profesionisti dedicati si folosim o tehnologie performanta pentru a-i oferi clientului dumneavostra o distinctie pe masura.

Fiecare trofeu executat poate satisface cele mai pretentioase si exigente gusturi, fiind ideale pentru orice eveniment de mare anvergura.

 


Ai o intrebare? Scrie-ne.
Numele tau:
Prenumele tau:
Telefon tau:
Email-ul tau:
Mesaj:
Antispam:

Click aici pentru refresh