BOGRAVE Advertising produce o gama variata de trofee ce vin in sprijinul dumneavostra pentru a recunoasterea valorii clientilor, acordandu-le astfel aprecierea realizarilor de care au dat dovada.
Pentru ca lupta pentru un trofeu este apriga, noi folosim in confectionarea trofeelor materiale de cea mai buna calitate menite sa accentueze simbolistica trofeului castigat, de aceea lucram cu profesionisti dedicati si folosim o tehnologie performanta pentru a-i oferi clientului dumneavostra o distinctie pe masura.

Trofeele noastre sunt realizate din suport de stiplex de 8 – 10 mm grosime, slefuit in cant si fatetat pe diferite forme, in functie de doleantele dumneavoastra, sunt gravate pe spate in oglinda cu efect de sablare prin tehnologia laser CO2 pe orice fel de grafica, inclusiv fotogravura..
Trofeele sunt montate pe soclu de Avonite (imitatie de marmura) sau stiplex in diferite nuante si grosimi in functie de cerintele dumneavostra. Formele sunt prezentate mai jos, iar daca sunteti interesati sa confectionati o alta forma suntem mai mult decat bucurosi sa va ajutam.

Executam trofee din acril, trofee de sticla standard, trofee de sticla de Murano, seturi de casa, trofee de sticla – gravura Laser 3D- in prisma si creatie.
Folosim un dispozitiv laser comandat de un program de software performant pentru a crea imaginea tridimensionala intr-un cristal solid, perfect neted, care asigura o claritate optica deosebita. Imaginile pot contine intre 10.000 si 200.000 de puncte, fiecare plasat de catre designerul nostru in interiorul cristalului cu ajutorul sistemului laser.

Majoritatea cristalelor obtinute prin aceasta tehnologie pot reprezenta cadouri sofisticate ce pot fi impachetate in cutii, pot avea baza luminoasasi/sau rotativa satisfacand astfel cele mai pretentioase gusturi.
Produsele BOGRAVE r?spund celor mai preten?ioase nevoi si celor mai rafinate gusturi, îmbinand eficien?a cu sim?ul estetic.Convertor cm-inch

cm
inchCurs Valutar BNR

Cautare:

 

Gasiti-ne pe Facebook !