Ambalaje de lux

 


Pentru cele mai pretentioase gusturi, realizam manual cutii din plus cu trepied sau fundul fix cu sau fara cheit aurie de inchidere pentru medalii. Pentru a crea memorabilitatea evenimentelor firmei dumneavoastra, BOGRAVE Advertising va pune la dispozitie o gama de produse menite sa comemoreze cele mai importante momente: cutii din len in forma de scut pentru medalie sau pentru medalie si placuta comemorativa cu cheia aurita de inchidere.

 

Obiecte comemorative decor
De asemenea, gratie liniilor fine si esteticii speciale, obiectele comemorative pot deveni usor elemente de decor: cutii sau mape din plus sau piele ecologica cu rama din lemn fixa sau pe trepied cu sau fara fereastra pentru plachete sau platouri metalice gravabile cu laser CO2.

Ambalaje de lux pentru obiecte si documente
Orice obiect merita un ambalaj pretios. Iata de ce BOGRAVE Advertising a conceput o gama de cutii deosebite: cutii din plus sau piele ecologica pentru placi din lemn dreptunghiulare sau in forma de scut incastrate in trepiedul cutiei. Si pastrarii documentelor BOGRAVE Advertising le-a acordat o importanta deosebita. De aceea, a creat mape si tuburi din plus sau piele ecologica pentru diplome A4.

Ambalaje de lux pentru trofee
Nici aprecierea performantei nu a fost lasata mai prejos. Gama de cutii din plus pentru trofee va sta la dispozitie pentru ambalarea premiilor.

Ambalaje de lux pentru insigne, ace de cravata, etc.
In ceea ce priveste accesoriile, BOGRAVE Advertising a creat cutiile din plus sau plastic pentru insigne, butoni si ace de cravata.


Catalog ambalaje de lux

Produsele BOGRAVE Advertising raspund celor mai pretentioase nevoi si celor mai rafinate gusturi, imbinand eficienta cu simtul estetic.

Puteti descarca intreg catalogul cu ambalaje de lux printr-un click pe coperta catalogului alaturat.

 

Poate suna pretentios dar ambalajele comercializate de noi pot fi denumite "de lux" deoarece implica o multitutine de operatii manuale unde e nevoie de talent si dexteritate, dar si de materiale folosite pentru innobilare: plusuri, imitatii de piele, piele, accesorii textile sau metalice diverse.

 

Evidentiaza insemnele firmei
  • recunoasterea clientilor si angajatilor
  • branding de produs
  • identitate de firma
Evidentiaza atasamentul la brand
  • recunoasterea insemnelor
  • transmiterea de mesaje de brand
  • recompensarea angajatilor
  • promovarea valorilor companiei
Evidentiaza valorile firmei
  • sustine valorile companiei
  • recunoasterea meritelor
  • recunoasterea valorilor