Cupe sportive

 


Bograve Advertising va ofera o gama variata de cupe si medalii sportive ce vin in intampinarea dumneavoastra si a clientilor dumneavoastra pentru  a rasplati performantele si realizarile in diverse domenii.


Avem in stoc o gama larga de produse disponibile pe categorii ( vezi coloana/meniu stanga), dar si o gama variata de produse disponibile la comanda cu livrare cuprinsa intre 1 si 5 saptamani. Pentru mai multe modele descarcati cataloagele de mai jos.

 

Cupe sportive pentru excelenta

Cupele sportive Bograve sunt create special pentru a rasplati eforturile depuse de echipele si indivizii care au dat dovada de un nivel de inalta excelenta la evenimentele si competitiile organizate de dumneavoastra.

 

Cupe sportive pentru excelenta

 

Cupe sportive pentru performante deosebite

Atunci cand doriti sa recompensati participantii care au avut performante deosebite la competitiile si evenimentele dumneavoastra puteti folosi cu incredere cupele sportive Bograve. Aceste cupe au fost mestesugite cu multa atentie la detaliu si talent pentru a oferi un aer de rafinament si eleganta oricarui tip de competitie sportiva.

 

Cupe sportive pentru performante deosebite

 

Cupe sportive unicat

Unice in lume, cupele sportive Bograve vor uimi si delecta prin designul atragator pe orice echipa sau individ pe care doriti sa il premiati pentru eforturile pe care le-a depus in domeniul in care activeaza. Rafinamentul organizatorilor si dedicarea si talentul creatorilor se reflecta in aceste cupe unicat asa cum se va reflecta in finisajul de inalta calitate mandria din privirea recipientilor lor.

 

Cupe sportive unicat

 

Cupe sportive de inalta calitate

Perfecte pentru orice tip de eveniment sportiv, cupele Bograve va stau la dispozitie pentru a premia orice sportiv sau echipa care a iesit in evidenta prin talentul si dedicarea de care a dat dovata. Detaliile elaborate de pe aceste cupe fabricate din materiale alese si de inalta calitate le fac sa fie ideale pentru expunerea lor la loc de mare rang.

 

Cupe sportive de inalta calitate

 

Cupe sportive moderne

Designul modern si atragator al acestor cupe sportive le face sa fie alegerea ideala pentru toate activitatile si evenimentele pe care doriti sa le organizati. Combinand modernismul si abstractul, specialistii Bograve se asigura ca fiecare echipa sau sportiv pe care il premiati va fi mandru sa expuna acest superbe trofee.

 

Cupe sportive moderne
Evidentiaza insemnele firmei
  • recunoasterea clientilor si angajatilor
  • branding de produs
  • identitate de firma
Evidentiaza atasamentul la brand
  • recunoasterea insemnelor
  • transmiterea de mesaje de brand
  • recompensarea angajatilor
  • promovarea valorilor companiei
Evidentiaza valorile firmei
  • sustine valorile companiei
  • recunoasterea meritelor
  • recunoasterea valorilor