Medalii sportive

 


Bograve Advertising va ofera o gama variata de cupe si medalii sportive ce vin in intampinarea dumneavoastra si a clientilor dumneavoastra pentru  a rasplati performantele si realizarile in diverse domenii.


Avem in stoc o gama larga de produse disponibile pe categorii ( vezi coloana/meniu stanga), dar si o gama variata de produse disponibile la comanda cu livrare cuprinsa intre 1 si 5 saptamani. Pentru mai multe modele descarcati cataloagele de mai jos.

 

 

Medalii sportive de lux

Gama de lux a medaliilor sportive oferite de Bograve Advertising sunt alegerea ideala pentru rasplatirea performantelor din toate domeniile de activitate. Medaliile de lux sunt fabricate cu multa indemnare si maiestrie special ca dumneavoastra sa va puteti oferi celor care va uimesc prin dedicarea si efortul depus la evenimentele si competitiile pe care le organizati.

 

Medalii sportive de lux

 

Medalii sportive sofisticate

Specialistii Bograve Advertising isi dedica iscusinta si talentul pentru a va putea oferi cele mai sofisticate si elegante medalii sportive de pe piata. Realizate din materiale de inalta calitate si la dimensiuni diferite cu o mare atentie la detaliu, aceste medalii pot fi oferite tuturor sportivilor participanti si care au performante deosebite la evenimentele organizate de dumneavoastra si nu numai.

 

Medalii sportive sofisticate

 

Medalii sportive unicat

Realizate cu multa dragoste si atentie la detaliu, cu medaliile sportive unicat puteti fi sigur ca cei premiati de dumneavoastra, pentru dedicarea si performantele lor, vor fi singurii din lume care se vor putea mandri cu medalii care se vor scoate in evidenta atat abilitatile lor, dar si rafinamentul celor care le-au ales.

 

Medalii sportive unicat

 

Medalii sportive elegante

Eleganta medaliilor sportive Bograve scot in evidenta abilitatile exceptionale si dedicarea celor care le poarta. Materialele de inalta calitate, maiestria si talentul care au stat la baza crearii lor este evidenta din momentul in care dumneavoastra veti scoate din cutie medalia pentru a-l recompensa pe cel care a dat dovada de excelenta in domeniul pe care l-ati ales.

 

Medalii sportive elegante

 

Medalii sportive de inalta calitate

Aceste medalii de inaIta calitate sunt ideale pentru a motiva si a rasplati atat excelenta si cat si participarea la evenimentele pe care le organizati. Indiferent de domeniul ales, Bograve Advertising va ofera o gama larga de medalii de diferite dimensiuni si materiale diferite care vor putea fi expuse cu mandrie de catre orice sportiv.

 

Medalii sportive de inalta calitate
Evidentiaza insemnele firmei
  • recunoasterea clientilor si angajatilor
  • branding de produs
  • identitate de firma
Evidentiaza atasamentul la brand
  • recunoasterea insemnelor
  • transmiterea de mesaje de brand
  • recompensarea angajatilor
  • promovarea valorilor companiei
Evidentiaza valorile firmei
  • sustine valorile companiei
  • recunoasterea meritelor
  • recunoasterea valorilor