Gravura computerizata de la A la Z

 


Bograve Advertising va pune la dispozitie o gama variata de obiecte promotionale ce pot fi personalizate prin gravura computerizata cu laser CO2, Laser Yag si/sau prin gravura clasica. Cu ajutorul nostru veti putea creste vizibilitatea produsului dumneavoastra pe piata creandu-va astfel un brand puternic, dinamic si atractiv.

 

 

Gravura signalectica interioara

Bograve Advertising va ofera solutii de signalectica interioara unde sunt reprezentate toate indicatoarele de directionare din cadrul unei cladiri, cat si semnele de reprezentare a companiilor. Se pot realiza astfel, placi de usa indicatoare cu logo-ul firmei sau numele departamentelor, numere si cifre de usa,

Gravura interioara

indicatoare de masa pentru restaurante, indicatoare de toaleta, fumat interzis, panouri indicatoare de etaj cu placi interschimbabile, tarifare cu aplicabilitate in domeniul bancar sau hotelier, portchei pentru usi de camera, fise de joc, indicatoare cu reguli pentru jocuri de cazinou, ecusoane etc.

Gravura signalectica interioara

Gravura signalectica exterioara


Oferim de asemenea si solutii de signalectica exterioara ce tine de posibilitatile companiilor de a-si face reclame, casete luminoase publicitare, in exterior. Se mai pot executa totemuri, litere volumetrice, reclame cu tuburi de gaz spectral, placi de firma

Gravura signalectica


din metale : alama, dural, panouri stradale, inramari, litere din bronz masiv - Cagiatti, placi monumentale si arhitecturale. Tehnologia Laser permite decuparea si gravarea cu exactitate a mai multor materiale, cum ar fi : acrilate, marmura, metale neferoase etc.

Gravura signalectica exterioara

Gravura cu tehnologie ProLight


ProLight - firme luminoase cu iluminare in cant. Firme luminoase de interior, realizate prin iluminarea partii gravate sau in cant a unei placi din plexiglass incolor transparent pe care se graveaza logo-ul, scrisul, mesajul publicitar, etc. Interiorul literelor, siglelor, etc. se poate grava in intregime sau poate fi acoperit cu autocolant.

Gravura ProLight

Putem realiza firme luminoase de acest tip de dimensiuni pana la 3 x 2 m. Bara de lumina poate fi cu tub neon sau diode tip LED. LED-urile sunt in 6 variante de culori: rosu, galben, portocaliu, verde, albastru si alb. Personalizarea se poate realiza prin gravura clasica: contur sau hasura si/sau prin fotogravura Laser sau Mecanica.

Gravura cu tehnologie ProLight

 


Produsele BOGRAVE raspund celor mai pretentioase nevoi si celor mai rafinate gusturi, imbinand eficienta cu simtul estetic.

Evidentiaza insemnele firmei
  • recunoasterea clientilor si angajatilor
  • branding de produs
  • identitate de firma
Evidentiaza atasamentul la brand
  • recunoasterea insemnelor
  • transmiterea de mesaje de brand
  • recompensarea angajatilor
  • promovarea valorilor companiei
Evidentiaza valorile firmei
  • sustine valorile companiei
  • recunoasterea meritelor
  • recunoasterea valorilor