Insigne


Alege insignele noastre printate digital direct pe metal atunci cand vrei sa reproduci pe o insigna o fotografie sau detalii fine cu nuante de culori. Folosind o grosime a metalului de 0.8 mm si cea mai noua tehnologie computerizata de tiparire cu laser, fiecare design este reprodus direct pe alama sau dural, la final aplicandu-se o pelicula fina de rasina epoxidica pentru a proteja imaginea.

 

Insigne metalice turnate


Tehnologia de turnare sau injectie cu ajutorul unei matrite, permite realizarea unor piese deosebite cum ar fi: insigne, medalii, brelocuri etc., ce pot reprezenta elemente de reclama de durata intrand in gama obiectelor de reprezentare de lux si totusi fiind foarte accesibile din punct de vedere al pretului.

Insigne metalice turnate

Insigne Email Solid


Nu exista inlocuitor pentru clasicul aspect al insignelor realizate prin procedeul Email Solid. Fiecare detaliu este prima data sapat in metal, ca apoi sa fie umplut cu email solid (pudra), iar in final insigna sa fie arsa in cuptor la o temperatura foarte mare - proces

 

Insigne Email Solid

repetat pentru fiecare culoare, pentru a se evita amestecul lor.
Prin ardere, emailul ajunge la acelasi nivel cu metalul de baza. Fiecare insigna este apoi slefuita manual pentru a-i conferi o stralucire de briliant si o suprafata neteda.


Insigne deosebite

Datorita talentului si dedicarii specialistilor Bograve va putem oferi cele mai deosebite si elegante insigne disponibile. Acestea sunt create pentru a putea fi oferite si purtate la orice eveniment la care aveti nevoie sa iesiti in evidenta prin rafinamentul de care dati dovada.

Insigne deosebite

Insigne detaliate

Create cu o atentie deosebita la detaliu si folosind ultimele tehnologii din domeniu, insignele Bograve va vor ajuta sa marcati evenimentele importante si sa iesiti in evidenta de fiecare data cand le veti purta.

Insigne detaliate

Insigne personalizate

Insignele personalizate Bograve sunt ideale pentru sarbatorirea sau marcarea oricarui tip de ocazie. Acestea sunt create folosind cele mai avansate tehnologii astfel incat detaliile si elementele continute sa aiba fidelitatea necesara pentru etalarea acestora la cele mai distinse evenimente.

Insigne personalizate

Insigne unicat

Unice in lume, insignele Bograve au fost create special ca dumneavoastra sa puteti sarbatori si marca toate ocaziile importante. Realizate cu o atentie desavarsita la detaliu, purtatorii lor vor putea fi mandri ca fac parte dintr-un grup select.

Insigne unicat

Insigne de lux

Indiferent de evenimentul marcat sau organizatia reprezentata, insignele de lux Bograve sunt alegerea ideala a celor exigenti care doresc sa expuna nu doar o simpla insigna ci un adevarat accesoriu care sa atraga atentia si sa ii uimeasca pe cei din jur.

Insigne de lux

 

Evidentiaza insemnele firmei
  • recunoasterea clientilor si angajatilor
  • branding de produs
  • identitate de firma
Evidentiaza atasamentul la brand
  • recunoasterea insemnelor
  • transmiterea de mesaje de brand
  • recompensarea angajatilor
  • promovarea valorilor companiei
Evidentiaza valorile firmei
  • sustine valorile companiei
  • recunoasterea meritelor
  • recunoasterea valorilor