Medalii

 

Este modul ideal de a comemora un eveniment important. Utilajele noastre performante ne permit sa reproducem detalii de o finete rara, punand in contrast suprafetele mate cu cele lucioase, toate acestea ducand la o piesa de colectie ce va rezista in timp. Este modul ideal de a comemora un eveniment important.

 

Utilajele noastre performante ne permit sa reproducem detalii de o finete rara, punand in contrast suprafetele mate cu cele lucioase, toate acestea ducand la o piesa de colectie ce va rezista in timp.


Medaliile reprezinta recunoasterea in timp a muncii depuse de un invingator, motiv pentru

 

care materialele utilizate la realizarea medaliilor au calitatea necesara pentru a le conferi o rezistenta cat mai indelungata in timp.


Personalizarea medaliilor tine cont de disciplina sportiva in cadrul careia sunt inmanate si de preferintele clientilor nostri in ceea ce priveste marimea, culoarea si elementele grafice aplicate pe acestea. Va invitam sa vizualizati catalogul de medalii si trofee Bograve Advertising!

 

Medalii comemorative unicat


Medaliile unicat Bograve sunt alegerea perfecta pentru comemorarea evenimentelor de importanta majora. In crearea lor a fost pus accentul pe atentia la detaliu, astfel incat sa se scoata in evidenta insemnatatea evenimentului si a eforturilor depuse de catre cei implicati, iar materialele de inalta calitate confera acestor detalii o rezistenta indelungata.

Medalii comemorative unicat
 

Medalii cu design modern


Designul modern a medaliilor Bograve este inspirat din importanta si tema evenimentului la care sunt acordate, facandu-le alegerea perfecta pentru comemorare sau pentru rasplatirea eforturilor deosebite in orice domeniu de activitate.

Medalii cu design modern
 

Medalii pentru excelenta


Excelenta si dedicarea trebuie intotdeauna rasplatite, iar medaliile Bograve au fost create special pentru ca dumneavoastra sa ii puteti recompensa pe cei care au demonstrat aceste atribute. Detaliile create cu multa atentie si rezistenta conferita de materialele atent alese fac ca aceaste medalii sa poata fi etalate cu deosebita mandrete de detinatorii lor.

Medalii pentru excelenta
 

Medalii elegante


Eleganta incontestabila a medaliilor Bograve fac din acestea nu doar o simpla dovada a performantelor deosebite si a dedicatiei desavarsite a detinatorilor lor, dar si un accesoriu luxos ce poate fi expus sau purtat la evenimentele cu adevarat speciale.

Medalii elegante
 

Medalii de lux


Gama de lux a medaliilor Bograve au fost concepute special pentru ca dumneavoastra sa puteti comemora evenimentele importante sau sa ii rasplatiti pe acei oameni merituosi si deosebiti care si-au demonstrat talentul si dedicarea in domeniul din care fac parte.

Medalii de lux
Evidentiaza insemnele firmei
  • recunoasterea clientilor si angajatilor
  • branding de produs
  • identitate de firma
Evidentiaza atasamentul la brand
  • recunoasterea insemnelor
  • transmiterea de mesaje de brand
  • recompensarea angajatilor
  • promovarea valorilor companiei
Evidentiaza valorile firmei
  • sustine valorile companiei
  • recunoasterea meritelor
  • recunoasterea valorilor