Trofee si plachete omagiale


BOGRAVE Advertising produce o gama variata de trofee ce vin in sprijinul dumneavoastra pentru  recunoasterea valorii clientilor, acordandu-le astfel aprecierea realizarilor de care au dat dovada.

Pentru ca lupta pentru un trofeu este apriga, noi folosim in confectionarea trofeelor materiale de cea mai buna calitate menite sa accentueze simbolistica trofeului castigat, si de aceea lucram cu profesionisti dedicati si folosim o tehnologie performanta pentru a-i oferi clientului dumneavostra o distinctie pe masura.

 

Trofee din acril

Una dintre cele mai populare forme de recompense și premiere sunt trofeele.
Gama noastra de produse cuprinde printre multe alte categorii, trofee din acril, ce pot fi personalizate pentru evenimente si competitii.

Una dintre calitatile trofeelor acrilice este faptul ca acest material este unul flexibil, rezistent la forta, ceea ce il face foarte usor de modelat.
O solutie eleganta pentru recunoasterea reusitelor.

 

Trofee din sticla

Trofeele sunt dovezi ale realizarilor, competentelor, reusitelor tale care persista de-a lungul timpului.

Bograve Advertising va prezinta o colectie de trofee din sticla avand forme geometrice simple, linii drepte si arii extinse destinate personalizarii.

Modelele de trofee din sticla sunt robuste, au un design clasic si se preteaza usor oricarui tip de eveniment, festivitate de premiere, incepand de la cele sportive, pana la evenimentele caritabile, artistice sau diverse tipuri de inaugurari.

 

Trofee din cristal

Cristalul este un material somptuos, cu un aspect elegant, ceea ce face ca trofeele sa devina premii valoroase.

Firma noastra va sta la dispozitie cu o gama larga de trofee din cristal, potrivite pentru orice competitie sau eveniment.

Modelele sunt ferme si impunatoare, iar cristalul adauga puritate si eleganta.

 

Trofee din lemn

Trofeele din lemn exprima o eleganta aparte. Maiestria slefuirii acestora, ofera trofeelor unicitate si fac din oferirea lor un eveniment special.

Va punem la dispozitie o gama variata de trofee din lemn menite sa satisfaca si cele mai exigente gusturi, indiferent de natura evenimentului.

 

Trofee din sticla de murano

Sticla, ca si focul, a fost descoperita intamplator de catre fenicieni, perfectionata mai apoi de catre egipteni, adusa in pragul perfectiunii prin sticla de murano.

Altfel spus, trofeele din sticla de murano sunt perfecte pentru recunoasterea excelentei, si sunt potrivite oricaror evenimente de premiere.

 

Trofee corporate

Performanta profesionala si relatiile de afaceri de calitate, pot fi recompensate si apreciate prin oferirea de trofee corporate colaboratorilor si nu numai.

Bograve Advertising va prezinta o gama diversificata de trofee corporate, potrivite pentru a va exprima recunostinta si aprecierea fata de partenerii de afaceri intr-un mod elegant si profesional.

 

Trofee Artglass

Trofeele artglass, nu sunt altceva decat opere de arta concepute pentru a fi oferite ca premii.

Bograve Advertising comercializeaza Trofee Artglass potrivite celor mai rafinate gusturi, pentru diverse competitii si evenimente sportive.

Trofee gama Hollywood

Asemenea trofeelor oferite la premiile de decernare de la Hollywood, gama de trofee Hollywood Collection exprima rafinament si eleganta.

Bograve Advertising comercializeaza Trofee Hollywood Collection ce se preteaza evenimentelor de premiere de inalta clasa.

 

Trofee sportive

Bograve Advertising propune numeroase modele de trofee sportive personalizabile. Veti gasi in colectia noastra trofee sportive potrivite oricarui tip de competitie sau concurs.

Performanta merita premiata, iar pentru asta noi suntem aici sa va ajutam.

 

Trofee custom made

Executam la comanda o gama variata de trofee, realizate prin intermediul celor mai noi si moderne tehnologii in domeniu.

Fiecare trofeu executat poate satisface cele mai pretentioase si exigente gusturi, fiind ideale pentru orice eveniment de mare anvergura.

 

 

Produsele BOGRAVE raspund celor mai pretentioase nevoi si celor mai rafinate gusturi, imbinand eficienta cu simtul estetic.

Evidentiaza insemnele firmei
  • recunoasterea clientilor si angajatilor
  • branding de produs
  • identitate de firma
Evidentiaza atasamentul la brand
  • recunoasterea insemnelor
  • transmiterea de mesaje de brand
  • recompensarea angajatilor
  • promovarea valorilor companiei
Evidentiaza valorile firmei
  • sustine valorile companiei
  • recunoasterea meritelor
  • recunoasterea valorilor