Showroom-ul Bograve este cel mai mare si mai complex showroom de profil din tara. Showroom-ul nostru se intinde pe o suprafata de aproximativ 400 de metri patrati, care este impartita in 4 incaperi de profil diferit: camera de articole promotionale, textile si rame, camera de trofee si plachete, camera de produse de fashion si articole din piele si camera cu produse de lux.

Adresa este:
Str. Baicului, Nr. 82, Cladirea Electroindustrial, Etaj 3, Sector 2, Cod Postal 021784, Bucuresti,
Tel.: (+4) 031.437.07.72
Fax: (+4) 031.437.07.72

Pentru a vedea turul virtual dati click aici.In camera destinata trofeelor, veti regasi toate tipurile de obiecte acordate in mod traditional in cadrul premierilor si a altor evenimente de acest tip.

In camera fashion veti o gasi o gama larga de agende din piele produse din materiale de calitate, dar si o gama diversificata de produse fashion.

O idee frumoasa devenita business de succes pe piata produselor de lux din Romania. In camera de lux regasiti cele mai renumite branduri de marca.Deoarece oferta de produse comercializate pe site-ul nostru este foarte mare, am ales sa expunem si in showroom produsele care ne reprezinta cel mai bine.