Insigne si medalii

 

BOGRAVE Advertising va ofera o gama larga de obiecte turnate sau stantate personalizate ce pot reprezenta elemente de reclama de durata intrand in gama obiectelor de promovare de lux fiind in acelasi timp foarte accesibile din punct de vedere financiar.

 

 

Insigne Email Solid

 

Insignele sunt realizate prin procedeul Email Solid, astfel tehnologia de turnare sau injectie se realizeaza cu ajutorul unei matrite pentru confectionarea acestora.

 

Fiecare detaliu este prima data sapat in metal, ca apoi sa fie umplut cu email solid apoi ars in cuptor la temperaturi foarte inalte, procedeu care se aplica pentru fiecare culoare in parte pentru a se evita amestecul culorilor.

 

Prin ardere, emailul ajunge la acelasi nivel cu metalul ca in final sa fie slefuit manual pentru a i se conferi netezire si stralucire.

 

Insigne metalice turnate

 

Gratie tehnologiei de ultima generatie, BOGRAVE Advertising va ofera insigne metalice turnate – cu email solid, insigne metalice presate – cu email lichid, insigne metalice cu acoperire, insigne metalice + PVC, insigne metalice serigrafiate, insigne ambutisate, medalii metalice cu insertie, medalii metalice turnate – cu vopsire, medalii Proof, brelocuri metalice, diverse: sigle metalice, plachete, portrete, trofee, etc.

 

Pentru imaginea sofisticata a unei insigne confectionate din metal in intregime, procedeul de stantare ofera detalii perfecte menite sa satisfaca cei mai exigenti clienti.

 

Generoasa oferta a firmei noastre va ofera posibilitatea de a alege cea mai potrivita solutie pentru afacerea dumneavoastra.
Produsele BOGRAVE raspund celor mai pretentioase nevoi si celor mai rafinate gusturi, imbinand eficienta cu simtul estetic.

 

Insignele sunt o parte importanta a identitatii unei companii. O insigna realizata bine poate oferi eleganta angajatilor dumneavoastra. Un logo sau un mesaj brodat pe insigna intaresc spiritul de echipa si ofera incredere si angajament fata de intreaga companie.

 

Insignele pot oferi informatii importante cu privire la identitatea unei persoane. Puteti recunoaste membrii, asociatii sau angajatii unei companii, datorita unor insigne unice. Deasemenea, insignele pot oferi informatii despre postul detinut si pot conferi mai multa recunoastere in public, precum si un grad ridicat de educatie.

 

Insignele recunosc si recompenseaza orice succes sau realizare. Indiferent ca este vorba de anii dedicati locului de munca sau de indeplinirea unui obiectiv, o insigna personalizata va intari increderea si mandria angajatilor dumneavoastra. Pentru ca un eveniment sa fie memorabil, oferiti-le participantilor insigne unice.

 

Insignele se pot colectiona sau pot fi daruite. O insigna handmade poate fi un cadou potrivit. Mai ales, pentru colectionarii pasionati de orice tip de insigne, dar mai ales de modele speciale.

 

Insigne printate digital

 

Alegeti insignele noastre printate digital direct pe metal atunci cand vreti sa reproduceti o imagine cu detalii fine de nuante si culori pentru a crea o impresie placuta clientilor dumneavoastra.

 

Obiecte din PVC Cauciucat 3D

 

Pentru a fi in pas cu tehnologia va oferim obiectele din PVC cauciucat 3D, aici noi cream o sculptura tridimensionala fidela a logo-ului sau designului dumneavostra.


Obiectele din PVC cauciucat sunt disponibile sub forma de insigne, brelocuri, magneti, suporti de pahare care pot fi plate, 2D, 3D sau Sculptec (full 3D).

 

 

Bratari siliconice

 

Executam de asemenea si bratari siliconice, bratari ce reprezinta ultimul trend in domeniul uneltelor de marketing, fiind incredibil de practice si accesibile la pret. Sunt disponibile in orice nuanta Pantone si sunt confectionate 100% din silicon.


Cu posibilele combinatii de culori, mesaje, designuri, forme, bratarile siliconice vor fi create de profesionisti in asa fel incat fiecare client sa fie pe deplin multumit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Evidentiaza insemnele firmei
  • recunoasterea clientilor si angajatilor
  • branding de produs
  • identitate de firma
Evidentiaza atasamentul la brand
  • recunoasterea insemnelor
  • transmiterea de mesaje de brand
  • recompensarea angajatilor
  • promovarea valorilor companiei
Evidentiaza valorile firmei
  • sustine valorile companiei
  • recunoasterea meritelor
  • recunoasterea valorilor